8 Spiritüel Ders

 

  1. Bedeniniz, fiziksel geminizdir, fakat siz bu gemiden daha fazlasısınız.

Sizler, bu hayatı içinde bulunduğunuz gemiyi ve yaptığınız yolculuğu seçiyorsunuz.

Çünkü hayat seçimlerinizi doğmadan önce yaptınız, ruhlarınız, hatırlayamadığımız kararları verdi. Bizler, belirli hayat dersleri öğrenmek ve başkalarının hayatlarına yüksek bir iyilik ile hizmet etmek  için buradayız. İyi ve nazik olun.

 

  1. Ebedi bir varlıksınız

 

Ruhunuz ölümsüzdür. İlahi Olan içinizde olduğundan ölmezsiniz, ruhunuz ölmez, bedeniniz ölür.

Hayatı deneyimleyerek evrenle yakın bir bağlantı kurarsınız. Ölüm bedeninizi alıp götürdüğünde ruhunuz kararmaz. Her bir yeni enkarnasyon ile daha bilge olursunuz, kolektif bilinç olarak hepimiz biriz

 

  1. Her şey enerjidir ve Enerji asla ölmez.

 

Her şey enerjinin bir formudur. Katı maddenin daha düşük titreşimi vardır. Ruhun ise yüksek titreşimi vardır. Her şeyin belirli bir frekansı vardır. Fiziksel boyutta her şeyin, ağaçlar, hayvanlar ve cansız nesneler dahil, bir bilinci vardır.

 

  1. Niyetleriniz, yaratımınız için güçlü bir araçtır.

 

Realiteyi bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Niyetleriniz, onları tezahür ettirmenize yarayan bir şeydir. Düşüncelerinizde net olmak, realitenizin kontrolünü ele almada ilk adımdır. Düşüncelerinizin farkında olmak, sadece onları yarattığınız değil aynı zamanda size çekilmesini sağlamanız açısından kritik düzeydedir. Daha pozitif olmaya çalışın, negatif düşüncelerinizi pozitif olanlar ile yer değiştirin. Ara ara kendinizle ilgili olumlu olumlamalarda bulunun.

 

  1. Burada olmayı seçtiğiniz için buradasınız.

 

Rehber varlıklarınız size bu hayatta yardım eder. Bazılarınız evrendeki herhangi bir yerden ya da daha yüksek bir boyuttan gelen bir gönüllüsünüz. Bu gezegene ve insanlığa yardımcı olmak ve burayı deneyimlemek için dünyada olmaya karar verdiniz. Gezegenin ve insanlığın yardıma ihtiyacı var, olabildiğimiz ve hissedebildiğimiz kadar çok yardım etmeye çalışalım.

  1. Bazılarınızın ruhları yaşlıdır.

 

Kendinizi bazen ruhen daha yaşlı, bilge veya tekâmül etmiş ruh olarak hissedebilirsiniz. Bu nedenle, daha öğrenecek çok şeyi olan genç ruhlarla anlaşma ve uyum sağlama konusunda zorluklarınız olabilir. Onlara karşı sabırlı ve anlayışlı olmak esastır. Onlara bazı ruhsal gerçekleri öğretmede bir yol gösterici olabilirsiniz. Nasıl hissediyorsanız, öyle davranabilir ve içsel sezginizi dinleyebilirsiniz.

 

  1. Yükseliş

 

Seçimlerinizle yükselişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Titreşimlerinizi yükselttiğinizde, ışığınızı genişlettiğinizde, bilincinizi arttırdığınızda yükseliş gerçekleşebilir. Bizler doğal biçimde yeni hayat dersleri yolluyla yükselişe doğru ilerleriz.

 

  1. Sevgi her şeydir.

 

Sevgi en enerjetik duygudur. Tamamlanmadır, mutluluktur. İlk adım kendinizi sevmektir. Bizler, evrenden aldığımız sevgiyi yaymak için buradayız. Eylemlerimizin ana amacı önce kendimizi sonra başkalarını ve dünyayı sevmektir.

https://www.qwaym.com/9-spiritual-lessons-find-enlightenment/

Alıntıdır

Yorum bırakın