Reenkarnasyonun 6 İşareti

Bu hayatınız, Dünyayı 3.cü, 5.nci veya 7.nci ziyaretiniz olabilir mi ? Bu fikir, insana yeni bir bakış açısı sunar.

Dünyada zaman hızlı akıyor. Bir an buradayız, sonra hemen bitiyor. Fakat ya defalarca hayata geri döndüysek ve her yeni bir hayatı yeni bir anlamla yaşadıysak… Tekrardoğuş, bizim aydınlanmanın belli bir seviyesine ulaşana kadar bir çok hayat yaşamamıza imkan sağlar. Çünkü, dünyaya ilk geldiğimiz zaman, bu hayatımız olmayabilir.

Tekrardoğuş inancı 3000 yıldan daha fazla süredir vardır. Çoğu batı ve doğu öğretisi, bizlerin bir çok hayat yaşadığını söyler. Einstein, enerjinin asla ölmediğini ifade etmiştir, bedenlerimiz ölür ama enerji ya da ruh yaşamaya devam eder, der. Böylece ruh (enerji) yeni bir bedene yerleşir ve yeni bir hayat yaşamaya başlar. Ruhun tekrar doğuşu, enerjinin bir varlıktan başka ‘yeni’ bir varlığa geçmesi süreciyle oluşur. Sahip olmaktan farklı olarak, Reenkarnasyon, fiziki doğumdan önce bile, beden ve ruhu bir araya getirir, tek bir vücut gibi birleştirir.

Kozmos, enerjinin bir sonraki durağının nereye olacağına nasıl karar verir ? Hinduizme göre, yaşanılan hayatın sonuçları olduğunu savunan Karma inancı, ruhu bir sonraki hayata yönlendiren bir güçtür. Karma ile ilgili “eylemlerin sonuçları” olduğuna dair söylemler duymuş olabilirsiniz. İşte bu sayede, büyük resmi görmüş olursunuz. Eğer suç ve aldatma ile ilgili olumsuz bir hayat yaşadıysanız, şimdi düşük seviyeli bir hayata gelmiş olabilirsiniz. Ya da bunun tersi de olabilir.

Bu yüzden, daha önceden doğup doğmadığınızı merak edebilirsiniz. Bunun farkında olmanın bir kaç yolu var. Aşağıda bu merakı gidermenin bazı basit yolları anlatılmaktadır. Okuyup kendiniz karar verebilirsiniz.

1. Rüyalar

Rüyalar, geçmiş hayatların bir göstergesi olabilir. Burada önemli faktör, aynı rüyayı ne kadar sıklıkla gördüğümüz ve bu rüyaların geçmiş hayattan hatırladığımız bazı işaretleri ne kadar gösterdiğidir. Bu rüyalar sembolik de olabilir, bazı insanları, yerleri ve zaman dilimlerini işaret ediyor da olabilir. Burada önemli olan, dikkat etmek ve uyandığınızda rüyayı detaylarıyla yazmaktır. Sürekli bir rüya kalıbı görürseniz, geçmiş hayatlarla bağlantılı olabilir

2. Fobiler

Bazı fobiler anlaşılabilir iken, bazıları saçma olabilir. Bu durum kafanızı karıştırırken, tekrardoğuş ile bağlantısı olduğu düşünülebilir. Eğer bir şeyden korkuyorsanız ve sebebini bilmiyorsanız geçmiş yaşamınızdan olabilir. Örneğin sebebini bilmediğiniz halde, sudan korkuyorsanız, bir önceki hayatınızda boğulma yaşadığınız için olabilir.

3. Yetenekler

Tek başına yetenekler, bir gösterge olmayabilir. Fakat bazı yetenekler açıklanması zor olduğunda, örneğin hiç öğrenmeden aniden yabancı dil konuşursanız, bu geçmiş hayatın göstergesi olabilir. Hemen ortaya çıkan ve kolay öğrenilen yetenekler, bu zamanki yaşam dilimimizde, adeta filtre edilerek ortaya çıkan niteliklerdir.

4. Hatıralar ve Deja Vu

Belli bir yer hakkında tuhaf bir tanıma duygunuz varsa, “deja vu” yaşıyor olabilirsiniz. Peki ya deja vu gün yüzeyine çıkartmaya çalıştığınız bir basit hatıranız ise… Çoğu insan deja vu deneyimler ve bu insanlar, yerler ve nesneler ile ilgili olabilir. Bu, daha önce orada olduğunuza dair pek oturmamış bir duygunuzdur. İşte bu hatıralar, kayıp bir zamanın parçaları olabilir.

5. Yaşlı bir ruha sahip olmak

Kendinizi olgun düşüncelere sahip bir varlık olarak görüyorsanız, Dünyaya defalarca geldiğinizin göstergesi sayılabilir. Yaşlı ruhlar, genç ruhların çocukça özelliklerini yaşayıp geçmişlerdir.

6. Yabancı Kültürlere İlgi Duymak

Yabancı Kültürlere karşı güçlü bir bağ hissediyorsanız, geçmiş yaşamlarınızda, o kültürlerde yaşamış olabilirsiniz. Hatta akıl almaz derecede kendinizi o kültürlerin uzmanı gösterebilir ve o kültürün yiyecekleri için tanıdık bir tada sahip olabilirsiniz.

7. Ruh Eşleri

Kimi zaman, ruhların ilk yaradılış anında, eş olarak yaratıldığı söylenir. Aniden romantik veya platonik bağlantı oluştuğunda veya ilişki hızlıca ciddileştiğinde, ruh eşinizi bulmuş olabilirsiniz. Bazıları bunu düşüncesizce ve sorumsuzca değerlendirirken, bazıları da ruh eşinizi bulduğunuzu söyler. Ruh Eşleri zaman boyunca beraber hareket ederler, reenkarnasyonun gücü yettiği oranda bir araya gelirler. Ruh eşleri her zaman aynı rolleri oynamazlar. Zaman içinde birbirlerine karşı farklı rollere bürünebilirler.

Spiritüalizme göre büyük çoğunluğumuz büyük ihtimalle daha önceden burada bulunduk. Eğer bu göstergelerden biri veya bir kaçı size yakın geliyorsa, geçmiş hayatlarınızı keşfetmek için kişisel araştırmanızda daha da ileriye gitmek isteyebilirsiniz. Meditasyon olduğu kadar, hipnozla geçmiş hayatta geriye dönüş de bir kaç önemli detayı size gösterebilir.

Dünyada zaman hızlı akarken, Reenkarnasyon düşüncesiyle biraz rahatlayabiliriz. Öldüğünüzde tekrar geleceğimiz ihtimali sayesinde…

https://www.enlightened-consciousness.com/have-you-walked-this-world-before-6-signs-you-have-been-reincarnated/

çevrilmiştir.

Reenkarnasyonun 6 İşareti” için bir yanıt

Yorum bırakın